0 items

Strijkapplicatie Eekhoorn herfst

Strijkapplicatie Eekhoorn herfst Strijkapplicatie Eekhoorn herfst Strijkapplicatie Eekhoorn herfst Strijkapplicatie Eekhoorn herfst Strijkapplicatie Eekhoorn herfst

€ 4,08

Specificaties

  • Verkrijgbaar in velours- en foliekwaliteit
  • In diverse kleuren
  • Klein 7 x 6 cm
  • Normaal 14 x 12.5 cm
  • Groot 20 x 18 cm

Omschrijving

Strijkapplicatie Eekhoorn herfst is te verkrijgen in onze velours en folie kwaliteiten en diverse maten.

In de herfst gaan we weer lekker binnen zitten. Steken we de openhaard en kaarsjes aan en kan je met deze strijkapplicatie nog meer sfeer creëren door ze op een kussenhoes of plaid te strijken. En vergeet in deze tijd Sint Maarten, Halloween en Día de Muertos niet dat wordt griezelen….

Velours is een stof met haartjes die rechtop staan, waardoor de applicatie een 3D-effect krijgt. Het eenkleurige materiaal is lekker zacht en heeft een matte glans. De folie applicaties zijn van een dunne foliekwaliteit en voelen fijn en glad aan.

De strijkapplicaties / strijkletters zijn wasbaar tot 60 graden en je kunt ze gebruiken op textiel, zoals katoen en polyester/katoen.Strijkinstructie filmpje: https://www.strijkapplicaties.nl/strijkinstructies/

Er staan nog meer hippe en toffe strijkapplicaties in onze winkel maar heb jezelf creatieve ideeën laat het ons weten via Email, Facebook of Whatsapp wij maken dan graag jouw eigen unieke strijkapplicatie!

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties