0 items

Info strijkapplicaties

LEVERTIJD

Veloursapplicaties worden na ontvangst van betaling gemaakt. De levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Full color worden na ontvangst van betaling verstuurd. De levertijd is 2 werkdagen.

Voor landen buiten Nederland kunnen de levertijden variëren van 3 tot 5 werkdagen.

INKOPERS

Heb je ook een winkel op het web of in een straat en wil je onze applicaties verkopen dan is dat mogelijk!

Stuur een mailtje met je aanvraag naar info@strijkapplicaties.nl


ALGEMENE VOORWAARDEN

Hieronder vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Papierstrik voor Strijkapplicaties.nl, Muurapplicaties.nl en PaperBow.nl te Leusden.

Algemeen
1-1 Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
1-2 Wij leveren in Europa.

Prijzen
2-1 Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verpakkings-, verzend- & administratiekosten
3-1 De verzendkosten worden berekend volgens het tabel van PostNL. Bestellingen boven de € 10,- zijn in Nederland vrij van portie. Bestellingen boven de € 25,- zijn naar België vrij van portie.
3-2 Papierstrik is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending via PostNL.
3-3 Afhankelijk van het aantal artikelen / volume verzenden wij uw bestelling in een envelop of pakket.

Betaling
4-1 Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.
4-2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling vooraf. De betaling dient volledig binnen 5 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling z.s.m. zal worden verzonden.
4-3 Is de betaling niet binnen 5 werkdagen voldaan, dan vervalt uw order automatisch.
4-4 U heeft tot 1 uur na de bestelling de mogelijkheid om uw order te annuleren, o.v.v. het ordernummer. Daarna is de koop gesloten en wordt van u verwacht dat u betaalt.

Levering
5-1 Alle artikelen worden z.s.m. na ontvangst van de betaling verstuurd.
5-2 Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.
5-3 Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht.
5-4 Velours en foliemotieven worden na ontvangst betaling geproduceerd, levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen.
5-5 Papierstrik is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

Retour zenden:
6-1 Voor het retour zenden van uw bestelling dient u binnen 3 dagen na ontvangst van de order contact op te nemen met Papierstrik (papierstrik@gmail.com)
6-2 Na goedkeuring moet de order binnen 5 werkdagen bij ons binnen zijn, kosten voor retour zenden is altijd voor rekening van de koper. Retourzendingen zonder frankering of onder Rembours worden niet geaccepteerd!
6-3 Vermeld bij retour zenden altijd uw naam, betalingsgegevens en ordernummer. Zorg dat de artikelen goed verpakt en onbeschadigd verstuurd worden.
6-4 Gepersonaliseerde artikelen worden NIET retour genomen of geruild!

Aansprakelijkheid
7-1 Papierstrik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
7-2 De aangegeven maten zijn bij benadering en kunnen iets afwijken.
7-3 Ondanks de uitstekende kwaliteit van de applicaties/ stickers, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor de kwaliteit van het aanbrengen van applicaties/ stickers.

Privacy
8-1 Alle persoonsgegevens worden alleen door Papierstrik gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Vragen / klachten
9-1 Papierstrik ziet graag tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de producten van Papierstrik, dan worden wij daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht.

Copyright
10-1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Papierstrik

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties