0 items

Hoe het allemaal begon

Wie zijn wij?

In juni 2013 zijn wij van start gegaan om ‘doe het zelf‘ met strijkapplicaties permanent onder de aandacht te brengen. Vanaf dag 1 is het onze missie geweest je hippe, crisis-proof en vooral unieke strijkapplicaties te bieden. Deze ambitie kunnen we waarmaken door de veelzijdigheid aan kleuren, maten en diversiteit aan motieven. Daarnaast biedt onze ontwerpstudio Papierstrik © je de mogelijkheid om klantspecifieke wensen te vertalen naar een passend ontwerp.

Per mei 2013 is onze nieuwe webwinkel een feit. Dit is het gevolg van een succesvolle start waarin veel ervaringen met jullie als klant zijn opgedaan. Het resultaat is om nog sneller, gemakkelijker, veiliger en vooral klantvriendelijker te bestellen. Trots zijn we om te melden dat nu de mogelijkheid er is om ieder velours- en foliemotief in de gewenste kleur als voorbeeld te zien.

Waar staan we voor?

Naast scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van strijkapplicaties.nl in het bieden van bewezen uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service met persoonlijke aandacht. In ons gastenboek vind je een groot aantal reacties van klanten, welke variëren van zichtbaar tevreden tot werkelijk super enthousiast!

Wat is ons streven?

We willen van elke bestelling een feestje maken en klanten graag verrassen. Kortom, wij wensen je veel plezier bij strijkapplicaties.nl!

Team www.strijkapplicaties.nl

 

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties