0 items

Eigen Ontwerp StrijkapplicatieWij zijn op VAKANTIE!
Van 16 tot 24 Oktober 2021 kan je gewoon je bestelling plaatsen.Op 25 oktober gaan wij jouw strijkapplicaties maken en verzenden.
Om het lange wachten iets te verzachten krijg je met deze code 2021@Herfst nu 20% vakantie korting!
Op woensdag 27 Oktober gaan we weer met jou aanvraag ‘Eigen Ontwerp’ aan de slag. We kunnen dan binnen 5 werkdagen leveren.
Wij wensen je een super fijne zomervakantie toe!
Tot snel en een groet van het hele Team @ strijkapplicaties.nl

LET OP antwoord kan in je SPAM map terecht komen

Bij onze grafische studio Papierstrik kan het. Ontwerp zelf een strijkapplicatie en wij zorgen voor een bloedmooi eindresultaat. En kom je er niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee.

Idee 1: Gebruik een detail uit een geboortekaartje, bijvoorbeeld een vogeltje of naam, en geef het als strijkapplicatie cadeau. Zeker weten dat de kersverse moeder super blij is met zo’n persoonlijk presentje.

Idee 2: Binnenkort een bedrijfsuitje? Maak een basic T-shirt persoonlijk met een bedrijfslogo of tekst. Een stuk goedkoper dan bij de drukker en je hebt ook nog eens de voorpret van het strijken.

Idee 3: Onze grafische studio kan je helpen met het (weerbestendig) pimpen van je auto. Denk ook eens aan reclameletters of een bedrijfslogo.

Idee 4: Wil jij ook zelfontworpen strijkapplicaties verkopen in je webwinkel? Maar heb je niet de mogelijkheid om deze te maken? Strijkapplicaties.nl helpt je graag verder.

Meer weten over de mogelijkheden? Mail naar info@strijkapplicaties.nl of bel met 06 1136 0137

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties