0 items

Strijkapplicatie Harten Set Valentine

Strijkapplicatie Harten Set Valentine Strijkapplicatie Harten Set Valentine Strijkapplicatie Harten Set Valentine Strijkapplicatie Harten Set Valentine Strijkapplicatie Harten Set Valentine

€ 5,60

Specificaties

  • Verkrijgbaar in velours- en foliekwaliteit
  • In diverse kleuren
  • Normaal losse elementen zijn 7,5 cm breed
  • Groot losse elementen zijn 15 cm breed

Omschrijving

Strijkapplicatie Harten Set Valentine is te verkrijgen in onze velours en folie kwaliteiten en diverse maten.

Spreek je liefde toe via deze ludieke, unieke strijkapplicatie. Gegarandeerd succes bij een huwelijksaanzoek, first date, vrijgezellenfeest, op Valentijnsdag of gewoon bij een mooie moment.

Wil je ook een sticker van deze strijkapplicatie, voor op de vloer of het raam, mail ons en wij gaan graag voor je aan de slag.

Velours is een stof met haartjes die rechtop staan, waardoor de applicatie een 3D-effect krijgt. Het eenkleurige materiaal is lekker zacht en heeft een matte glans. De folie applicaties zijn van een dunne foliekwaliteit en voelen fijn en glad aan.

De strijkapplicaties / strijkletters zijn wasbaar tot 60 graden en je kunt ze gebruiken op textiel, zoals katoen en polyester/katoen.
Strijkinstructie filmpje: http://www.strijkapplicaties.nl/strijkinstructies/

Er staan nog meer hippe en toffe strijkapplicaties in onze winkel maar heb jezelf creatieve ideeën laat het ons weten via Email, Facebook of Whatsapp wij maken dan graag jouw eigen unieke strijkapplicatie!

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties