0 items

Strijkapplicatie Maar een Spelletje

Strijkapplicatie Maar een Spelletje Strijkapplicatie Maar een Spelletje Strijkapplicatie Maar een Spelletje Strijkapplicatie Maar een Spelletje

€ 4,20

Specificaties

  • Verkrijgbaar in velours- en foliekwaliteit
  • In diverse kleuren
  • Normaal 14 x 13,5 cm
  • Groot 20 x 19,5 cm

Omschrijving

Strijkapplicatie Maar een Spelletje is te verkrijgen in onze velours en folie kwaliteiten en diverse maten.

Ga je voor een EK juichcape, heldenshirt, oranje ketting, actiepak, … of kies je voor een unieke oranje strijkapplicatie? Bestel nu 1 van de nieuwe ontwerpen in onze webshop en strijk ons in 18 sec. naar de finale! Eigen oranje ontwerp, stuur je idee door dan maken wij er graag jouw gepersonaliseerde strijkapplicatie van!

Wil je ook een sticker van deze strijkapplicatie, voor op de vloer of het raam, mail ons en wij gaan graag voor je aan de slag.

Velours is een stof met haartjes die rechtop staan, waardoor de applicatie een 3D-effect krijgt. Het eenkleurige materiaal is lekker zacht en heeft een matte glans. De folie applicaties zijn van een dunne folie kwaliteit en voelen fijn en glad aan.

De strijkapplicaties / strijkletters zijn wasbaar tot 60 graden en je kunt ze gebruiken op textiel, zoals katoen en polyester/katoen.
Strijkinstructie filmpje: http://www.strijkapplicaties.nl/strijkinstructies/

Er staan nog meer hippe en toffe strijkapplicaties in onze winkel maar heb jezelf creatieve ideeën laat het ons weten via Email, Facebook of Whatsapp wij maken dan graag jouw eigen unieke strijkapplicatie!

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties