0 items

Strijkapplicatie Retro Telefoon

Strijkapplicatie Retro Telefoon Strijkapplicatie Retro Telefoon Strijkapplicatie Retro Telefoon Strijkapplicatie Retro Telefoon
€ 4,60

Specificaties

  • Gemaakt van een super elastische kwaliteit
  • Kleur vast, hoe vaak je ook wast
  • Afmeting c.a. 10 x 8 cm
  • De plaatjes in de webshop zijn voorzien van een watermerk. Uiteraard zitten deze niet op de applicaties

Omschrijving

Strijkapplicatie Retro Telefoon is te verkrijgen in onze full color kwaliteit.

Ga je voor een EK juichcape, heldenshirt, oranje ketting, actiepak, … of kies je voor een unieke oranje strijkapplicatie? Bestel nu 1 van de nieuwe ontwerpen in onze webshop en strijk ons in 18 sec. naar de finale! Eigen oranje ontwerp, stuur je idee door dan maken wij er graag jouw gepersonaliseerde strijkapplicatie van!

Een full colour applicatie is een plaatje met meerdere kleuren en heeft altijd een vaste afmeting. Het materiaal is dun en super elastisch, waardoor de strijkapplicatie zacht aanvoelt. Bovendien zijn de full colour applicaties kleurvast en scheuren ze niet. Was na was.

De strijkapplicaties zijn wasbaar tot 90 graden en je kunt ze gebruiken op textiel, zoals katoen en polyester/katoen.Strijkinstructie filmpje: https://www.strijkapplicaties.nl/strijkinstructies/

Er staan nog meer hippe en toffe strijkapplicaties in onze winkel maar heb jezelf creatieve ideeën laat het ons weten via Email, Facebook of Whatsapp wij maken dan graag jouw eigen unieke strijkapplicatie!

 

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties