0 items

Gastenboek

Hieronder lees je de reacties van onze klanten. We vinden het super waardevol dat deze referenties zonder restricties geplaatst kunnen worden, vandaar ons open gastenboek. Deel je bevindingen met al onze strijkapplicatie fans!

Wordt ook onze fan op Facebook en Like-us meteen (www.facebook.com/Strijkapplicaties.nl).

Plaats zelf een reactie


 1. Super blij met de snelle service en het meedenken van Sara voor onze tekst op een babyromper. Nu kunnen we onze mooie verassing mooi delen met familie 🙂

 2. Wij waren op zoek naar mooie kwalitatief goede logo’s voor kleding van ons nieuwe bedrijf.
  Sara was enorm behulpzaam, dacht mee en zorgde voor een snelle levering!
  De applicaties blijven hartstikke netjes na meerdere malen wassen!
  Hier komen we vaker terug en zijn we inmiddels ook al geweest!

  Geplaatst door Veerman Exclusive op 17 april 2017
 3. Hier is een reactie van een man,jawel. Ik wilde een logo van een auto hebben, de sponsor van een Italiaanse voetbalclub. Helaas ben ik niet zo handig met computers. Ik heb Sara een foto van de het logo gestuurd met de afmeting erbij en Sara heeft het perfect voor mij gemaakt en ik had ze de volgende dag al ontvangen, wat een service. De instructie video was erg duidelijk. Zoek niet verder,dit is het juiste adres voor uitstekende kwaliteit ,service en gewoon voor iedereen betaalbaar, top! Hier ga ik zeker vaker iets bestellen en dat heb ik intussen al gedaan.
  Marcel de Beer

  Geplaatst door Marcel de Beer op 22 januari 2017
 4. Dankzij een gave fluor gele ananas is er niks meer te zien van de vlek op mijn mooie shirt (kreeg ‘m er niet meer uit…) Blij mee!

  Geplaatst door Ellen op 2 juli 2016
 5. Leuke ontwerpen en heel makkelijk in gebruik. Mijn zoons zijn heel blij met hun originele shirts met de applicaties van jullie site. Top! Ik zal zeker vaker bestellen.

  Geplaatst door Jolanda op 6 april 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties